make your own site for free
Mobirise

Istoric

Able Tech a fost fondată în 2015 cu viziunea de a ajunge o companie fruntașă in Romania, furnizând pe piața locală cele mai bune produse de tehnologie asistivă pentru copii și adulți cu nevoi speciale in scopul de a le îmbunătați cât mai mult viața.

Viziune

La Able Tech suntem dedicați cauzei de a identifica și oferi cele mai bune produse de tehnologie asistivă pentru persoane cu nevoi speciale într-un mod respectuos, compătimitor și integru, onorînd totodată individualitatea și confidențialitatea clienților noștri. Credem cu tărie că toată lumea are dreptul la acces, comunicare și educație.

Asociați

Able Tech coopereaza cu mai mult de nouăzeci de companii specializate in tehnologie asistivă din toată lumea, companii care sunt activează in acest domeniu de mai bine de 30 de ani. Suntem de asemenea reprezentanții exclusivi ai acestor companii în Romania.

Produse

Gama noastră de produse este de cea mai bună calitate și fiabilitate. Acestea sunt alese și evaluate de o echipă de specialiști spre a servi cât mai bine nevoile clienților noștri.

Unul din principalele obiective ale Able Tech este de a traduce in limba romana software-ul conform cu cerințele sistemului educațional românesc. Noi traduceri vor fi anunțate prin intermediul website-ului și a cataloagelor.

Servicii

Able Tech oferă evaluări, prescrieri și recomandări pentru persoane, școli și fundații. Oferim de asemenea cursuri și seminarii pentru cele mai populare șisteme software și aparate cât și suport tehnic pentru toate produsele noastre. 

Practica

Practica Able Tech este bazată pe o filosofie multidisciplinară de echipă. Compania colaboreaza îndeaproape cu instituții locale, centre, școli, specialiști și profeșioniști care își oferă serviciile persoanelor cu nevoi speciale.

Evenimente

Able Tech organizează și participă la un număr mare de evenimente pe teme precum probleme educaționale, dizabilitatea și/sau tehnologia.

ABONEAZĂ-TE

Obțineți actualizări lunare și resurse gratuite.

Follow us!!